keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Serkkupojille

Tänään valmistui Rampen serkulle, Urholle, haalari. Päällä pallofleece Eurokankaasta ja vuorina vaalean beige velour kirpparilta. Haalari on todella helppo pukea, joten veljenikin ehkä onnistuu siinä... ;) Kaavat haalariin löytyi Ottobre 3/2003 -lehdestä. Hihansuut tein vähän erilailla kuin ohjeessa, eli tässä haalarissa on käännettävät tumput hihojen päissä. Ne eivät onnistuneet ihan täydellisesti, mutta ihan hyvät kuitenkin ovat. Tosin hihojen pituudesta en oikein tiedä, näyttävät kyllä melko pitkiltä.. Voi olla, että niitä pitää vähän lyhentää, kunhan haalaria on ensin sovitettu.




Toiselle serkulle, Emilille, ompelin pesulappua. Kaikissa lapuissa on toisella puolella velour, ja toisella puolella trikoo. Kooltaan ne ovat n. 15x20cm. Nämä lähtevätkin huomenna kohti Ruotsia, sillä minä lähden Rasmuksen kanssa kaksin muutamaksi päiväksi Ruotsiin. Eli luvassa on matkustusta junalla ja laivalla, saas nähdä miten matkat sujuvat pojan kanssa!



Tänään menikin kävijälaskurissa se 30 000:n kävijän raja rikki, joten arvontaa olisi luvassa. Mutta vasta Ruotsin reissun jälkeen, eli ensi viikolla. Otan edelleen vinkkejä vastaan arvontapalkinnosta! :)

1 kommentti:

  1. Ihana toi haalari, itse ihailin ko lehdestä tuota mallia :)
    Arvontaan, jotain omatekemää tai sit joku ihana kangaspala ois varmaan ompelijoille mieluinen :)

    VastaaPoista