keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Uuden koneen testailua

Pääsin vihdoin testailemaan uutta peitetikkikonettani! On se kyllä aika kone... :) Ompelin Rasmukselle bodyn, johon sitten koitin tuota masiinaa. Hihansuut ompelin sillä, sekä myös resorit pääntielle ja lahkeensuihin. En vielä koittanut sitä nauhanohjaajaa, vaan ompelin ensin resorin saumurilla kiinni kankaaseen, sitten taitoin ja ompelin peitetikkikoneella päältä. Tuo ohjaaminen on vähän vaikeamppaa kuin ompelukoneella tai saumurilla, joten kaikki ompeleet eivät ihan suoria ole. Mutta varmaankin harjoitus tekee mestarin, ainakin toivon niin! :) Alla kuvia räpellyksistä. Bodyn etuosan resori onnistui aika hyvin, mutta takaosan resoriin tuli vähän mutkia matkaan.. Mutta eipä tuo haittaa, pelkkä kosmeettinen vika vain.
Kankaan (interlocktrikoo) olen ostanut Eurokankaasta, ja kaavat bodyyn otin Ottobre-lehdestä (1/2004). Muokkasin tosin kaavaa vähän, eli tein bodysta pikkuisen kapeamman ja lisäsin haaraan vähän pituutta, jotta kestovaipat mahtuvat paremmin alle.

Tässä hihan taite kankaan oikealta puolelta

Ja nurjalta puolelta

Sitten etukappaleen resori. Toivottavasti kuvista edes vähän näkyy ompeleet..

Ja tässä huonommin onnistunut takakappaleen resori, huomaa mutka tikissä.

                       Ja tässä koko komeus valmiina! Lisään tänne vielä jossain vaiheessa kuvan bodysta käyttäjänsä päällä, luultavasti tänään. Toivottavasti sopii poitsulle!

No niin, nyt on body käytössä. Vähän voisi kaavaa vielä kaventaa, mutta muuten kyllä tuntuu pelittävän hyvin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti