maanantai 1. helmikuuta 2010

Kangaskaupoilla

Piipahdin tänään Eurokankaassa, ajatuksen oli, että ostaisin jotain kivan värisiä kankaita Rasmuksen housuja varten. Nyt kun noita uusia paitojakin on tullut tehtyä, niin pitäähän sitten pojalla olla niiden kanssa sopivia housujakin! :)

Raidallinen kangas on interlocktrikoota, muut ylärivin kankaat joustofroteita. Alarivissä on veloureita. Oli todella vaikeaa saada nuo värit näyttämään oikeilta.. Eikä se aivan onnistunutkaan, esimerkiksi tuo keltainen on oikeasti sellaista kirkkaankeltaista, eikä tuollaista kananpojankeltaista..


Lisäksi kävin tänään hakemassa postista paketin. Siinä tuli myös aivan ihanaa kangasta. Eräs erittäin ystävällinen ihminen kävi sitä Ikeasta ostamassa ja lähetti minulle, Kiitokset vielä!! Hippokangas on puuvillaa, ja sitä onkin sitten kolme metriä! Nyt vain otetaan hyviä vinkkejä vastaan mitä tuosta kankaasta voisi tehdä..

3 kommenttia:

 1. Kangas <3 Mullakin odottaa se tuolla laatikossa et keksin siitä jotain tehdä : )

  VastaaPoista
 2. Mä sain hippolähetyksen siskolta tiistaina, löytyy limenä ja punaisena. Tulossa on ainakin pussilakanasetti esikoiselle ja kangaskasseja...
  Sitä purnaan kun meidän pikku-EK:ssa ei ole joustofroteita (ei ole kysyntää...?), asuapa jossain isommassa kaupungissa! Olen ihan kade sulle, vaan itepä olen kuntani valinnut ja kyllähän se auto tarvittaessa kulkee pidemmällekin (paitsi että silloin tuppaa rahaakin palamaan enemmän :) )

  VastaaPoista
 3. Hyvä idea toi pussilakanasetti, sellanen täytyy varmaan tehdä. Ja kangaskasseja olin kans miettinyt. Mä haluisin kyllä myös hippoja limenä!! :)

  VastaaPoista