torstai 4. helmikuuta 2010

Nyt ketuttaa!

Sain tänään valmiiksi kettupaidan Rasmukselle. Paidan kaavana sama vanha Ottobren raglanhihainen numerosta 6/2008. Ja tuon söpön ketun bongasin täältä. Applikoiminen olikin pitkästä aikaa ihan mukavaa puuhaa. Apuna siinä käytin kaksipuolista liimakangasta sekä irtirevittävää tukiharsoa (tai mitä lie onkaan nimeltään). Aikas hyvin onnistui tuo applikointi, vai mitä mieltä olette?? Paita ja kettu ovat velouria ja ketun maha,silmät ja nenänpää joustofroteeta. Kaikki kankaat ovat Eurokankaasta. Resori löytyi kaapista.

Haastavin osuus olikin paidan kuvaaminen pojan päällä.. Eihän tuo ikiliikkuja pysy hetkeäkään aloillaan. Ja sitten jos pysyikin, niin aina oli jotain ketun tiellä, tai huono ilme tai jotain muuta. Mutta sain sentään jonkun kuvan napattua!

muoks. Niin ja nyt näissä uusissa postauksissa voitte klikata noita kuvia isommiksi! :)

12 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköinen paita! Värit sopivat hyvin yhteen. Tuo ketun häntä on veikeä :)

  VastaaPoista
 2. Oiii, hieno paita söpön pojan päällä. :-)

  VastaaPoista
 3. Onpas suloinen kettupaita!! Hurmaava ilme kettusella, ja vielä pitkä pörröhäntäkin :)
  Ja kiitos kivasta linkistä! Sieltä löytyy tosi söpöjä aplikointi-ideoita, kunhan vaan jaksaisi toteuttaa...

  VastaaPoista
 4. Toki kiva paita, sellaista Lipstick-tyylistä meninkiä :)

  VastaaPoista
 5. Voi kun söpö kettu :)
  Hienosti on aplikaatio onnistunut, ei muuta ku lisää vain! Aplikaatioden tekemiseen jää hiukan koukkuun, minä ainakin :D
  Ja kits linkistä, kivoja ideoita!

  VastaaPoista
 6. Voi, että kun on suloinen kettu :)
  Miksen minä osaa piirtää...
  Oikeastaan eksyin tänne googlen kautta juuri katselemaan kangasväri juttujasi ja pitikin kysyä, että oletko ollut tyytyväinen noihin sinooperin väreihin? Itse pitäisi uudet hankkia ja kamppailen haenko sinooperista vai tilaanko donnolta niitä paljon kehuttuja folk artin värejä, siellä kun on se minimi tilaus 20€ ja en tarvisi niin paljon, mutta haluaisin silti sellaiset värit, että kun painaa toisen päälle se päälle menevä väri ei lähde leviään ja kankaasta ei tulisi ihan koppura.

  VastaaPoista
 7. Onpa soma kettu! Ja kyllä, pienen pojan kuvaaminen voi olla joskus niin mahdotonta.. Väliin tuntuu, että saa kulkea kameran kanssa perässä puoli ikuisuutta, eikä ole vieläkään saanut yhtään järkevää otosta. ;)

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kommenteista! :) LadyBird: kyllä nuo Sinooperin värit ovat olleet ihan hyviä, tosin hirveästi en ole ehtinyt saamaan vielä kokemuksia niistä.. Sen ensimmäisen värin täytyy antaa ainakin kunnolla kuivua ennen kuin painaa toisen värin päälle.

  VastaaPoista
 9. Tosi ihana kettupaita! voi kunpa itsekin osaisin.

  VastaaPoista
 10. Kiva applikaatio! Voi kun viitsisi itsekin, on nuo niin nättejä! Puseroon tulee vallan eri ilme.
  Niin ja tervetuloa bloggeriin, tuo kuvan klikkaaminen isommaksi on hyvä juttu.

  VastaaPoista