torstai 11. helmikuuta 2010

Siilipöksyt

Nämä suloiset siilipöksyt valmistuivat tänään. Ja kaikki varmaan arvaavatkin, mistä ne ovat saaneet inspiraationsa.. Nämä potkuhousut menevät Rasmuksen kaverille, toivottavasti ovat sopivat. Levensin vähän mallia, jotta olisivat paremmat. Kanttaukset on tehty samasta velourista mistä takakappaleen siilikin. Tuossa siilin applikoinnissa olikin hieman hommaa, mutta hyvin onnistui! :) Kankaat ovat molemmat Myllymuksujen ihanan pehmeää velouria.

 
 

7 kommenttia:

 1. Kivat haalarit tuli ja söpö siili :)

  VastaaPoista
 2. Voi että miten upeat haalarit, olet tosi taitava! Oliver kiittää!! :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Hienot siilihaalarit :) On varmasti ollut piikeissä hommaa.. Oletko kantannut nuo olkaimet peitetikkikoneella? Tosi kivasti jokatapauksessa olet saanut onnistumaan velourista. En olekkaan kokeillut velouria kanttaukseen, pitäisiköhän..

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista! :) Ansku, en uskaltanut tuota kanttausta ommella peitetikkikoneella, työssä kun oli niin tiukkoja mutkia.. Ompelin kaitaleen ensin saumurilla kiinni pöksyihin, sitten taitoin nurjalle puolelle ja tikkasin ompelukoneen joustavalla ompeleella päältä. Sitten vielä leikkasin nurjalta ylimääräiset pois. Ja tosiaan tulikin aikas siistiä jälkeä!

  VastaaPoista
 5. Ihana haalari.Millä kaavalla olet mahtanut sen tehdä?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: piirsin kaavat aidoista meandi-pöksyistä, vähän vain levensin sitten.

  VastaaPoista
 7. Ihana, syötävän suloinen siili.

  VastaaPoista