keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kurjuuksien kurjuus!!

Huomasin juuri Rasmuksen paidassa palkeenkielen, voi kyynel!! :( Ja juuri siinä lempparipaidassa, eli aivan ihanassa pingviinipaidassa. En tiedä mistä se on siihen ilmestynyt, ehkä Rasmus on leikannut sen saksilla (älkää kysykö miksi Rasmuksella on edes ollut sakset kädessä) tai sitten paita on jäänyt kiinni johonkin ja revennyt. Joka tapauksessa, palkeenkieli komeilee nyt keskellä Rampen paitaa. Tuota pingviinikangastakaan ei ole juuri jäljellä, joten otankin nyt hyviä vinkkejä vastaan mitä tuolle voisin tehdä.. Itse ajattelin, että eteen voisi ehkä ommella mustasta kankaasta taskun, esim. sellaisen kengurutyylisen. Tai sitten jos päitkäisisi paidan reiän kohdalta poikki ja laittaisi mustan vaakaraidan siihen kohtaan. Mitäs mieltä olette??


5 kommenttia:

 1. Aplikointi tai se raita olisi ehkä parhaat ideat mun mielestä. Jos sen raidan saisi toteutettua niin, että pingujen nassut tai silmät jäisi näkyviin, niin sitten ne kurkkisi raidan kumminkin puolin. Tai sitten aplikoit siihen kalan, silleen että se on kummankin pingun suussa :)

  VastaaPoista
 2. Toi kala oli hauska idea ;) ja iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiso sellainen =)

  VastaaPoista
 3. Jos kohta ei ole rispaantunut niin paikkaus vois onnistua tukikankaan avulla. Itse olen joutunut vastaaviin hommiin koiranpennun terävien hampaiden vuoksi ja silloin oioin kohdan mahdollisimman hyvin ja silitin nurjalle pienen pala tukikangasta, joka sitten liimasinpalkeenkielen aloilleen lähesä näkymättömiin.

  VastaaPoista
 4. Voi mikä määrä naputusvirheitä :(

  VastaaPoista