torstai 26. elokuuta 2010

Norsupaita

Tämä päivä on kulunut aika lailla pakkaillessa, koska lähden tänään Rasmuksen kanssa Ruotsiin muutamaksi päiväksi. Pakkailun lomassa ehdin kuitenkin ompelemaan pojalle norsupaidan kokoa 86cm. Norsutrikoo on täältä,  ruskea ja oranssi resori Triteksiltä. (Tuonne Stoff och Stiliin on muuten nyt tullut mm. aivan ihania trikoita, mitenkähän saan napsusormen pysymään kurissa??) Paidan toteutin tällä kertaa raglanhihaisena.  Raglanpaitaan sopii mielestäni hyvin kuviollinen kangas etu- ja takakappaleeksi, ja hihoiksi jokin yksivärinen kangas. Näin saa myös käytettyä säästeliäästi kivoja kuviollisia kankaita. :)

5 kommenttia:

 1. Suloinen paita! On niin epäreilua, ettei tuolta Stoff&Stillistä voi tilata Suomeen. Haluaisin niin paria kangasta, plääh.

  VastaaPoista
 2. osaa noista voi tilata iikku-kiikulta. siis uusiakin.

  VastaaPoista
 3. Minä oon käynyt Iikku-Kiikun sivuilla tuota norsua ihastelemassa, kivan näköinen kangas! Minäkin tykkään käyttää raglapaitaan hihoihin eri kangasta säästösyistä ja sitten kuviollisista tulee mielestäni liian levoton jo on kuvioita joka puolella :)

  VastaaPoista
 4. Joo, niin saa, mutta puolet kalliimpaan hintaan :(

  VastaaPoista
 5. Kiva paita :)
  Harmi tosiaan etteivät toimita suomeen.
  Jos teet tilausta, niin olisin kiinnostunut mahdollisesta kimppatilauksesta (eikös sul ollu joku sukulainen ruotsis?!) ilmoittele jos alat sellaiseen :)

  VastaaPoista