sunnuntai 8. elokuuta 2010

Siilejä ja tuunausta

Ompelin tämän setin tilaustyönä, menee pienelle pojalle. Tumpuissa on ohut trikoovuori, samoin kuin huivissa ja pipossakin. Huivi kiinnitetään pienellä tarran palalla, siihen olisi voinut laittaa myös vaikkapa metallinepparin tai kam-nepin. Huivia voi käyttää myös kuolalappuna. Pipo peittää korvat sekä suojaa myös vähän niskaakin. Kaikki ommeltu omilla kaavoilla.




Tällä viikolla tein myös pienen tuunaustyön. Kaveri pyysi tekemään bodeista paitoja, ja sehän kävikin äkkiä! Leikkasin vain bodeista alaosan pois, tei helmakäänteen ja ompelin peitetikkoneella. Nyt pääsevät paidat käyttöön, bodeille kun ei kuulemma enää ole oikein tarvetta. Nyt vielä pitäisi keksiä, mitä tekisin noista bodien jämäpaloista, olisiko kenelläkään hyviä ehdotuksia??



3 kommenttia:

 1. Moi!
  Löysin blogiisi sattumalta. Kivoja ompeluksia sinulla!
  Noista bodynosista tuli ekana mieleen pikkuhousut, pidemmät resorinpalat kehiin ja valmista on :D ..miten nuo nepparit vaan sitten toimii ihoa vasten... en tiedä, painaisikohan ne? Voihan siihen sisäpuolelle tehdä vielä jonkinsortin suojaosan jos tuntuu, että nepparit häiritsee? Heh, helppoa käydä pissalla kun ei tarvitse riisua housuja kokonaan :D

  VastaaPoista
 2. Hauska blogi sinulla ja kuten edellinenkin sattumalta jostain kautta tänne päädyin :). Ja noista bodyn lopuista saa kätevästi hauskoja jatkopaloja bodyihin.

  VastaaPoista
 3. Tai sitten pukkuhousunsuojien/siteiden siivekkeiksi...

  VastaaPoista