keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Talvimyssy

Nyt on täälläkin jo ilmat kylmenneet sen verran, että tarvitaan vähän lämpöisempiä myssyjä. Yhden talvimyssynhän tein jo aikaisemmin, mutta se ei kyllä yhtään sovi Rasmuksen välikausihaalarin eikä toisen toppahaalarin kanssa. Siispä piti ommella toinen talvimyssy, mikä sopii molempiin haalareihin.

Tein myssyn samalla kaavalla kuin aiemmankin, tosin tähän pistin nauhat. Nauhat tein joustofroteesta, eli leikkasin n. 3cm:n levyiset suikaleet ja taitoin ne kolminkerroin. Sitten ompelin päältä peitetikkikoneella. Näin sain mukavan pehmeät ja joustavat nauhat. Niin ja tällä kertaa muistin ommella myssyyn myös heijastinnauhan pätkät. Kankaat myssyyn löytyivät taas kaapista. Päällikankaana on tummansinistä joustofroteeta ja vuorina vaaleansinistä microfleeceä. Tähtiapplikaation molemmat kankaat ovat joustofroteeta. Lisäksi myssyssä on korvien, otsan ja niskan alueella toinen kerros microfleeceä. Kaikki kankaat ovat muistaakseni Eurokankaasta. Heijastinnauhaa ostin aikaisemmin syksyllä Mansen tikistä, samalla kun kävin teroituttamassa siellä saumurin terät.

Mainittakoon vielä tässä lopussa, että minusta tuli maanantaina täti (jo toisen kerran tänä vuonna)! Eli onnea isoveikalle ja hänen avovaimolleen uunituoreesta pojasta!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti