lauantai 16. heinäkuuta 2011

Lastenhuone/ompeluhuone

No niin, nyt alkaa lastenhuoneen järjestelyprojekti olemaan lopuillaan. Lupasin tännekin kuvia pistää, joten tässä niitä tulee! :)

Tämä ensimmäinen kuva on otettu huoneen ovelta.


Ylhäällä laatikostossa on kaikenlaista käsitöihin liittyvää pikkusälää, esim tarranauhaa, vetoketjuja yms. Alhaalla Rasmuksen lelut.


Lipaston päällä olevassa korissa on Rasmuksen kestovaipat, joista ehkä jo kohta päästään eroon.. Lipastossa Rasmuksen vaatteet.


Ovensuussa ihana lahjaksi saatu Tevellan sateenkaarirata.


Seinällä lastenhuoneen kello, mukava löytö rautatieaseman tunnelista myyntikojusta.


Ovenpielessä puinen mitta, jolla voi mitata lapsen pituuden. Tämän Rasmus on saanut lahjaksi.


Ja sitten se minun ompelukaappini! Vielä on vähän järjestelyt kesken, mutta melko hyvältä jo vaikuttaa, testattukin on jo vähän!

 Tältä se näyttää ovet avattuina.. Alhaalla vasemmalla neppipressi ja oikealla peitetikkikone. Pöytätasolla saumuri ja ompelukone. Hyllyillä kankaita, kaavoja, ompelutarvikkeita yms.


Ylähyllyllä erilaisia trikoita ja laatikoissa resorit ja joitain vaippakankaita.


Ja sitten vielä toisen kaapin sisältö, kaappi on siis heti ovelta vasemmalla. Ylähyllyllä fleecet ja niiden takana puuvillakankaat, seuraavalla hyllyllä edessä velourit ja takana joustofroteet. Seuraavaksi kahdessa laatikossa jämäpaloja joustiksista ja veloureista, sekä pinossa yksivärisiä trikoita (niiden takana myös toinen pino yksivärisiä trikoita). Sitten colleget ja käsityölehtiä. Seuraavalla hyllyllä toisessa laatikossa muiden kankaiden jämät, sekä toisessa vaippakankaista pulit. Vasemmalla pino epämääräisiä kankaita, mm. tekonahkaa, ulkoilukangasta yms. Alhaalla vielä lisää käsityölehtiä. Eiköhän näilä kankailla hetki pärjätä.....

7 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää ja oi miten hieno pituusmitta! Onko itse tehty vai ostettu? Ostopaikka kiinnostaisi kovasti.

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! :) Mitta on saatu lahjaksi jostain, eli en valitettavasti tiedä ostopaikkaa..

  VastaaPoista
 3. Mitta on ostettu Tukholmasta, valitettavasti en muista kaupan nimeä... Palailen asiaan jos muistuu mieleen. /Netta

  VastaaPoista
 4. Nyt muisti palautui hieman ja surffailin. Pituusmitta on merkiltään "JaBaDaBADo" ja niillä on kotisivu www.jabadabado.se. Mut sieltä ei voi tilata mut löysin nettikaupan (www.blaelefant.se)jossa erityisesti mainitaan suomalaiset asiakkaat; postikulut 59kr=6,5€ ja jos tilaa yli 700kr niin saa paketin ilman postikuluja! :D
  /Netta

  VastaaPoista
 5. Oon kyllä hieman kade tuosta ompelukaapistasi, kaikki niin hyvässä järjestyksessä! :) Mä ompelen olosuhteiden pakosta keittiön pöydän ääressä, argh..

  Mukavaa päivää ja ompeluintoa! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Netalle, löysin tuon pituusmitan jo lekmer.fi:stä. Samanlainen odottelee jo postissa pääsyään uuteen kotiinsa :-)

  VastaaPoista
 7. Tosi toimivan oloinen tuo ompelukaappi ja ihanasti kankaita!! :)

  VastaaPoista