perjantai 22. heinäkuuta 2011

Potkupyöräilyä

Ostimme Rasmukselle keväällä Nopsan 12-tuumaisen potkupyörän, jolla poitsu on tähän asti ajellut vain sisällä. Tai aluksihan Rasmus ei halunnut edes istua pyörän selässä, saati sitten ajella sillä. Mutta pikkuhiljaa kiinnostus pyörään kuitenkin kasvoi (ja poika myös, nyt jalatkin ylettyvät paremmin maahan). Muutamalla edellisellä kerralla, kun Rasmus on pyörällä kävellyt sisällä, se onkin yhtäkkiä lähtenyt sujumaan paremmin.

Tänään sitten päätimme kokeilla pyörällä ajoa myös ulkona. Ja tosi hyvin tuntui menevän! :) Rasmus kävelee jo melko lujaa pyörällään satulassa istuen, ja osaa kääntyäkin, ainakin loivasti.. Ja tuntuipa poika olevan melkoisen ylpeänäkin pyörästään, kun vastaan tuli pari isompaa tyttöä. Heille piti sitten moimoit huudella ja hymyillä valloittavasti (tytöt tosin eivät reagoineet mitenkään Rampen flirttailuyrityksiin..).


1 kommentti:

  1. Meillä kans potkupyörä. Venla menee jo kovaa vauhtia sillä ja kääntyy tosi hyvin. Ehkä sitten vasta ens kesänä oikeasti osaa potkia sillä vauhtia. Ihan loisto kapistus : ) Näyttää teilläkin olevan onnellinen potkija kyydissä : ))

    VastaaPoista