torstai 15. syyskuuta 2011

Kirppistelyä ja kankaiden ostoa

Taas on tuo ompelupuoli jäänyt melko vähille, mutta kirpparilla sentään kävin alkuviikosta pitkästä aikaa. Ja löysinpäs kerrankin itselleni jotain. Vero Modan ihanan pitkä neuletunika lyhyillä hihoilla suorastaan vaati päästä mukaani. Ja mikäpäs siinä, kun koko oli sopiva ja hintaakin vain 5€. Tunika on hyvin istuva, mutta silti sinne mahtuu myös hiljalleen kasvava vauvamasukin, ainakin toistaiseksi. Tunika on niin pitkä, että sitä voi käyttää vaikka pelkkien leggingsien kanssa. Juuri tällainen minulla on ollutkin hakusessa, kaupasta vain en ole sattunut sopivaa löytämään..



Samalta kirpparilta löysin vielä kivan huivin itselleni, merkiltään myöskin Vero Moda. Ja tällä ihanuudella oli hintaa vain 1€! :)



Tänään päätin reippailla ja kävin muutaman kilometrin mittaisella kävelylenkillä. "Ihan vain sattumalta" kuljin erään kangaskaupan ohi (Tekstiili Fihl), ja pitihän sinne toki poiketa sisälle. Mukaan tarttui kahta jerseytrikoota. Vihreän kankaan käyttötarkoituksesta minulla onkin jo pieni suunnitelma päässäni, ja toisesta tulee ehkä jossain vaiheessa paita jonkun kivan applikaation kera. Mutta tuo reippailu aiheuttukin sitten sen, että minun piti tulla takaisin kotiin bussilla, ja loppupäivän olen kärvistellyt kamalien liitoskipujen kanssa.. Tosi kiva, että alkavat jo näin ajoissa, ennen raskauden puoltaväliä.. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti