perjantai 3. helmikuuta 2012

Sekalaisia värkkäilyjä

Nyt tulee vähän sekava postaus, koska viime päivien aikana on valmistunut kaikenlaista pientä.. Eli jo viime viikolla ompelin vaipanvaihtoalustaan uuden päällisen, mutta vasta tänään sain aikaiseksi laitettua toiseen päähän nepparit. Vaipanvaihtoalusta oli siis muuten vielä käypä peli, mutta päällinen oli pahasti repeillyt. Joten siihen piti ommella uusi. Ostin Eurokankaasta pilkullista vahakangasta ja siitä sitten sain ommeltua jonkunlaisen päällisen. On muuten todella vaikeaa ommeltavaa, kangas ei jousta yhtään. Mutta suht siistiä jälkeä sain kuitenkin aikaiseksi, välttää ainakin vaipanvaihtopuuhiin.. Tuo alusta on siis sellainen melko iso ja jykevä, sopii pinnasängyn päälle. Oli ilmeisesti melko surkea laadultaan, koska suojus lähti aika nopeasti repeilemään. Ja alustaa siis käytetty ainoastaan yhdellä lapsella. Nyt saatiin sentään jatkoaikaa sille.





Eilen sain valmiiksi arpajaispalkinnoksi lupaamani hamppuisen tiskirätin, tämä lähtikin jo eilen postin kuljetettavaksi. Toivottavasti pääsee käyttöön uudessa kodissaan! :)



Ja sitten viimeisenä kahdet pienet joustofroteehousut koossa 56cm, omalla kaavalla. Vaaleansiniset valmistuivat tänään ja tummansiniset jo viime viikolla. Vaalea joustis on sellaista paksuhkoa ja tummempi melko lirua. Molemmat kankaat muistaakseni Eurokankaasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti