keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Olkainhousut ja Nöpsis-merkkejä. muoks: kuvia lisätty!

Ompeluaika on jäänyt sattuneesta syystä viime aikoina melkoisen vähiin, mutta jotain sentään olen ehtinyt ompelemaan. Eurokankaan mustasta velourista valmistui pikkuveljelle Jumping-Jack olkainhousut, joiden kaavat löytyvät Ottobre 1/2011 -lehdestä. Tosin vähän pienensin kaavoja, joten pöksyt ovat nyt suurinpiirtein kokoa 56cm. Nämä päällä pikkuveli saakin sitten nimen lauantaina (jos vain ovat sopivat, yritän tänään sovittaa pöksyjä pojalle jossain välissä, sovituskuviakin  lisään sitten tänne).. :)muoks. Tässä niitä sovituskuvia. Housut ovat sopivan kokoiset, kasvunvaraa niissä ei juurikaan ole. Olisi siis kannattanut tehdä kokoa 62cm. No, seuraavat sitten..! :D
Ja sitten vähän vanhempaa asiaa, en vain ole muistanut/ehtinyt/jaksanut/viitsinyt aiemmin blogata.. Eli tilasin alkuvuodesta uusia Nöpsis-merkkejä täältä. Nämä ovat siis sellaisia taitettuja, joita voi laittaa vaikka housujen, paidan tai pipon sivusaumaan.

1 kommentti:

  1. No onpa tullu Isänsä näköä hurjasti nyt "Nosselle"! Varsinkin tossa missä on sivuprofiili, vois olla Rampen vauvakuva!

    VastaaPoista