keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Juhlaa ja arkea

Viikonlopun juhlista selvitty, huh! Lauantaina vietimme Justuksen, Rasmuksen ja poikien serkkupojan Emilin synttäreitä. Kaikkien kolmen pojan synttärit osuvat kolmen viikon sisään, joten päätimme lyödä kaksi (tai tässä tapauksessa kolme) kärpästä yhdellä iskulla.


Emil sai 4-vuotislahjaksi sukellusvenepaidan kokoa 122cm (poitsu siis tosiaan käyttää jo tuota kokoa..).


Justukselle ompelin 2-vuotislahjaksi kaivuripaidan ja -pipon. Paidan koko 92cm ja pipon koko pikkuisen liian iso.. :D
Ja Rasmukselle 5-vuotislahjaksi hurja haipaita kokoa 116cm.Applikoinnin kankaat velouria ja muu paita trikoota.
Tällä viikolla on sitten alkanut meidän perheen arki. Justus aloitti maanantaina päiväkodin ja minä palasin leipätyöhöni. Tosin teen nyt 80%:sta työviikkoa (kolmivuorotyöstä), joten saan myös vapaapäiviä viikoille sekä lapsien kanssa, että ilman. Eli pojat ovat päiväkodissa 15 päivää kuukaudessa, ja jos minulla on sitten enemmän vapaapäiviä viikolla (johtuen siis työvuoroista viikonloppuna), niin pidän ne ompelupäivinä (ja toki ruuanlaittoa ja kodin muitakin hommia pitää noina päivinä tehdä). Ja niitä hommia toki lapsiperheessä riittää. Ja jotta tämä ensimmäinen arkiviikko ei tuntuisi liian helpolta, meidän pyykinpesukone päätti hajota sunnuntai-iltana, ja saman teki myös mikro eilen illalla. Onneksi on ihania naapureita, joiden luokse olen voinut viedä pyykkejä (mm. Jussen kestovaippoja) pestäväksi! Uuden pesukoneen saamme kotiin toivottavasti lähipäivinä.

Tältä näytti meidän eteinen sunnuntai-iltana. Eli kuvassa minun ja poikien kamppeita katsottuna valmiiksi aamua varten. Itse menin töihin jo seitsemäksi, ja mies vei pojat päiväkotiin ennen kahdeksaa, jotta ehti itse kasiin töihin.


2 kommenttia:

  1. Teilläkin =/. Meillä kone, joka oli uusi, haettiin eilen huoltoon ja tänään tuli arvio korjauksesta, n. 800€ =O.
    Meillä on joka ilta eteinen tuollainen, tosin ei aina noin siististi, kun saatan heitellä jo ulkovaatteet siihen valmiiksi läjään =P

    VastaaPoista
  2. Koneilla on tapana hajota samaan aikaan. Tsemppiä uuteen arkeen. Ihanat lahjaompelukset <3

    VastaaPoista