perjantai 21. maaliskuuta 2014

Salainen setti

Meillä oli erään fb-ryhmän kesken "Salainen ystävä vaatepakettivaihto", mikä siis tarkoittaa sitä, että minä ompelin 2 vaatetta omalle salaiselle ystävälleni, ja myös sain toiselta salaiselta ystävältä kaksi vaatetta. Minä olin pistänyt toiveisiin, että haluaisin Rasmukselle tai Justukselle jotain (itsellekin olisi voinut toivoa), ja katsokaapa mitä paketista paljastui!


Itse pakettikin oli niin hieno, etten olisi millään raaskinut sitä avata (tai ketä mä tässä yritän huijata, hetihän mä kiireellä avasin tän kun kello löi 9.00)..
Avattuani paketin ihailin hetken tätä näkymää (ja tämä siis on totta!).. :)Ja tässä sitten koko paketin sisältö. Eli punaiset joustofroteeshortsit (tai caprimittaiset nämä kait ovat) säädettävällä vyötärökuminauhalla (mikä siis on hyvä meidän hoikkikselle), sekä t-paita myöskin joustofroteesta. Ja edessä komeilee hieno autoapplikaatio. Niin ja vaatteet siis ovat kokoa 92cm, eli menevät Justukselle. Olikin kiva, että salainen ystäväni oli valinnut pojista juuri Justuksen, hän kun perii paljon vaatteita Rasmukselta, eli nyt saa jotain ihan uutta päälleen. :) Paketista paljastui myös kaksi suklaata ja kaksi toffeeta. Ja minä sitten päättelin niin, että nuo suklaat ovat pojille, ja toffeet minulle. Koska Justushan ei oikeastaan ole vielä syönyt muita karkkeja kuin suklaata, enkä usko että Rasmuskaan niin välittäisi toffeesta. Se kun on niin sitkeää. Joten toffeet katosivat jo parempiin suihin.. :)Tämä setti on kyllä oikein mieluinen minulle, ja varmasti myös Justukselle. Hän on kova automies! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti