lauantai 13. syyskuuta 2014

Vaatteita vauvalle

Minulla on ollut kaapissa oma vanha vauvanukke, ja välillä se on ollut ihan esilläkin, mutta pojat eivät ole siitä olleet vielä kiinnostuneita. Paitsi nyt joku aika sitten Rasmus innostui sillä leikkimään. Nukella oli vähän huonot vaatteet, joten Rasmus pyysi tekemään sille uudet. Ja vaippakin piti tehdä, vaikka kaappien kätköistä löysinkin yhden pienen kertakäyttövaipan. Se ei kuulemma kelvannut, vaan piti tehdä kestovaippa. Niin ja vauvan nimikin piti muuttaa. Rasmus ei tykännyt vauvan nimestä, joka siis oli Mika. Uusi nimi piti saada. Rasmus lueskeli kalenterista miesten nimiä, ja valitsi sieltä sopivan. Saanko esitellä, Nestori ja Nestorin uudet vaatteet! :)



Pieni taskuvaippa omilla kaavoilla. Kuosina pul-kangasta ja peppua vasten coolmax. Ihan niin kuin oikeissakin taskuvaipoissa. Tämä vaippa on muutenkin ihan kuin oikea vaippa, eli siinä on takana täyttöaukko, jos joku haluaisi sinne imuja laittaa.. :D




Ja sitten puolipotkuhousut. Rasmus valitsi itse kankaat pöksyihin tilkkulaatikosta. Housujen takaosa on harmaata trikoota, jossa on valkoisia pilkkuja.



Ja vielä pieni kietaisupaita. Siihen valittiin Rasmuksen kanssa yhdessä kankaat. Paidassa on nepparikiinnitys.



Ja pitihän vauvalle vielä ommella peittokin. Tähän pojat valitsivat yhdessä tilkkuja. Peiton toisella puolella on pehmeää talvifroteeta.





Nyt Nestori voi nukkua yönsä hyvin vaikkapa säkkituolissa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti