sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Välillä jotain itsellekin

Pitkästä aikaa päätin ommella jotain itsellenikin. Tuntuu, että olen viime aikoina ommellut pelkästään omille pojille ja lisäksi tietenkin tilaustöitä, joten nyt oli aika korjata tilanne. Kaivoin kaapista pitkään marinoituneen pilvijoustocollegen ja päätin siitä ommella itselleni ihan peruspaidan.
Ja tästä se innostus sitten lähti.. Seuraavaksi kankaaksi valikoitui Sammalpolku-trikoo. Siitä ompelin vähän pidemmän paidan (vai onkos tämä jo sitten tunika??).
Ja koska tuon pilvipaidan joustocollege tuntui päällä tosi mukavalta, lämpöiseltä ja pehmoiselta verrattuna perustrikooseen, piti kaapeista kaivella lisää samaa materiaalia. Löytyi metrin pala Sammalpolkua joustocollegena. Siitä sitten lähdin työstämään pitkää hupparia. Ja koska kangasta tosiaan oli vain metri, ei se millään riittänyt haluamani malliseen huppariin sellaisenaan. Mutta kun jatkoin hihoja pitkillä resoreilla, sain kankaan kivasti riittämään.Huppuun valikoitui punavalkoraidallista trikoota. Lisäksi ompelin peitetikkikoneella koristeompeleen hupun reunaan.Ja vielä löytyi mieluisia kankaita, tällä kertaa ihanaa mäyräkoirajoustocollegea nimeltään Raksu. Tästä halusin myös pidemmän hupparin.


Hupusta tein hieman erilaisen kuin aiemmassa hupparissa. Vuoriksi valitsin väreihin sopivan tähtitrikoon.
Ja hupun reunaan koitin ompelukoneen koristeommelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti