perjantai 28. lokakuuta 2011

Kilppareita ja kaavakokeiluja

Tänään ompelin poitsulle joustofroteesta hauskan kilpparipaidan, ja sainpa siihen käytettyä tuon raitajoustiksen jämätkin. Kaava paitaa on oma ja kokoa sillä on 98cm. Olen vähän laiskistunut näissä ompeluissani, joten siksi tälläkin kertaa pistin paidan pääntielle vain kaksinkerroin taitetun resorin, en vain millään jaksanut ruveta kanttailemaan pääntietä.. Mutta hyvin toimii tämäkin tapa! :)Muoks. Päätin vielä tuhlata tuon kilpparijoustiksen lopun ja surauttelin sen pikaisesti housuiksi. Ajattelin kokeilla sellaisia tosi kapeita pöksyjä, melkeinpä kuin leggingsejä. Mutta siis pojalle.. :) Kokoa näillä on 98cm ja toivottavasti sopivat poitsun päälle! :) Kangsasta jäi vieläkin pieni pala jäljelle, pitää miettiä mitä kivaa siitä vielä saisi..
Eilen koitin Ottobren hihattoman paidan ilmaiskaavaa koossa 92cm (joka löytyy siis täältä), ja sehän oli hyvinkin sopiva poitsulle. Näitä voisi tehdä lisääkin!Tänään ompelin vielä pikaisena kaavakokeiluna poitsulle huppumyssyn, suurinpiirtein kokoa 50cm (ainakin toivottavasti). Rasmuksella ei taida olla tällä hetkellä yhtään sopivaa huppumyssyä, joten toivottavasti tämä sopisi hänelle. Voin sitten myöhemmin ommella toisen vaikkapa merinointerlockista. Tämän huppumyssyn kangas on ihanan pehmeää ja paksua interlockia Eurokankaasta, muistaakseni pakalta.. Ja koska myssy ei lattialla kuvattuna näytä oikein miltään, piti ottaa sovituskuva Emil-nuken päässä (ja kyllä, nukke on siis saman niminen kuin Rasmuksen Ruotsin serkku), jolla on tosin vähän pienempi pää kuin Rasmuksella.

Ja sitten piti vielä ottaa kuva tilaamistani kankaista, jotka tulivat eilen täältä. Valitettavasti nämä kaikki ihanat kankaat eivät ole minulle, ainoastaan vain muutama niistä.. 

4 kommenttia:

 1. Ihania noi kilpparivaatteet :) Ja mahtava kangaskasa! Itsekin tein juuri kimppatilauksen sinne ja odottelen kankaita saapuvaksi pian.

  VastaaPoista
 2. Noita kettu-hanhikankaita on muuten nyt myös Kameleontissa. Vai onko ne sieltä? /Netta

  VastaaPoista
 3. Eipä oo sieltä vaan Saksasta. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanaa tuo kilpparijoustis ja hyvin sopii yhdistettynä raitaiseen joustiksen :)

  VastaaPoista