keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Iloinen dinosaurus

Ompelin tällä viikolla Rasmukselle turkoosit housut, joita olin ajatellut käytettäväksi turkoosin sienipaidan kanssa. Värisävyltään housut olivat kuitenkin eri väristä turkoosia kuin sienipaidassa, joten tänään piti sitten ommella housuille kaveriksi paita. Tosin löysin vielä yhden turkoosin koirapaidan poitsun vaatelipastosta, ja sitä voi ehkä käyttää noiden pöksyjen kanssa (vaikka vähän eri sävyistä turkoosia on siinäkin).

Mutta sitten takaisin siihen paitaan. Eli paidan kankaat ovat kaikki velouria, paitsi applikaation oranssi kangas on joustofroteeta. Silmät ja suun kirjoin mustalla muliinilangalla. Tämän dinosauruksen kuvan löysin kätköistäni, olen sen piirtänyt talteen jostain lasten värityskirjasta muistaakseni vuonna 2005.. :)


Sitten vielä kuvia paitojen kanssa.. Eli sienipaidan kanssa housuja ei voi käyttää (hihojen ja housujen turkoosi on liian eri värisiä), koirapaidan kanssa ehkäpä.. Tosin kuvissa nuo värit sopivat kyllä yhteen paremmin kuin luonnossa.


Mutta tässä dinopaita housujen kanssa, ja nämä sopivat oikein hyvin yhteen! :)

Ja sitten kaapista löytyi vielä housut, jotka olin ommellut tähtipaidan kanssa käytettäväksi. Ja näiden kanssa dinopaita sopii myös hyvin. Mutta onhan tuo velourpaita lämpösempi kuin trikoopaita, nyt kun ilmatkin ovat jo vähän kylmenneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti